اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :

وقت سفارت پرتغال و ویزای پرتغال

وقت سفارت پرتغال موضوعی است که برای این قسمت انتخاب کرده ایم. کشور پرتغال یکی از اعضای اتحادیه اروپا بوده و عضو منطقه شنگن محسوب می شود. بنابراین برای ورود به کشور پرتغال باید ویزای شنگن داشته باشید. نکته قابل توجه این است که در صورتی که شما ویزا شنگن کشور پرتغال را داشته باشید قادر خواهید بود تا علاوه بر این کشور از سایر کشورهای عضو شنگن نیز دیدار به عمل آورید. در این مقاله شما را با کشور بسیار زیبای پرتغال آشنا ساخته و درباره چگونگی اخذ ویزای این کشور و گرفتن وقت سفارت پرتغال توضیحاتی خواهیم داد.

وقت سفارت پرتغال

وقت سفارت پرتغال

کشور پرتغال با سواحل سحر انگیز و آب و هوای دل انگیز و غذاهای لذیذش بی گمان مقصد شگفت انگیزی برای سفر شما خواهد بود. پرتغال به همراه دو مجمع الجزایر در اقیانوس اطلس روی شبه جزیره ایبری قرار گرفته و آب و هوای معتدل مدیترانه ای دارد. نواحی کوهستانی، معماری تاریخی و سواحل زیبا در قسمت های مختلف این کشور وجود دارد. پایتخت زیبای این کشور اروپایی بندر لیسبون می باشد. شهر تاریخی Viana do Castelo جایی فوق العاده است که در صورت سفر حتما باید از آن دیدن کنید. همچنین اگر به این کشور رفتید خوردن حلزون های صدفی را از دست ندهید که مزه ای منحصر به فرد دارد.

غروب خورشید در دریاهای پرتغال صحنه ای فراموش نشدنی در ذهن شما خواهد ساخت. شرایط مناسب این کشور توسعه یافته اروپایی سبب شده است که افراد بسیاری قصد مهاجرت به آن را داشته باشند. راه های مهاجرت به پرتغال ازدواج با تبعه این کشور، پناهندگی، سرمایه گذاری، تحصیل و کار است. انواع ویزاهایی که بر اساس هدف سفر شما برای این کشور تعیین شده اند عبارت هستند از:

  • ویزای گردشگری
  • ویزای ترانزیت
  • ویزای عبوری
  • ویزای ملی
  • تاریخ سفر
  • دعوتنامه در صورت داشتن

برای ورود به کشور پرتغال نیاز به ویزای این کشور خواهید داشت. چگونگی دریافت این ویزا و آشنایی با اولین قدمی که در این راه باید بردارید، مواردی است که در ادامه به آنها خواهیم پرداخت.

چگونگی دریافت وقت سفارت پرتغال

برای دریافت ویزای کشور پرتغال نخستین کاری که باید انجام دهید این است که باید برای مصاحبه و انگشت نگاری از سفارتپرتغال وقت سفارت پرتغال را بگیرید. این کار به صورت تلفنی، حضوری، ایمیلی و اینترنتی امکان پذیر می باشد اما یکی از بهترین راه های وقت گرفتن از هر سفارتی مراجعه به سایت سفارت آن کشور است. ابتدا باید در وب سایت سفارت پرتغال که آدرس آن در انتهای این مقاله اورده شده است، وارد شوید. در قدم بعدی باید در بخش مربوطه اطلاعات و مدارک مورد نظر را ارسال کرده و تاریخ و زمان مطلوب خود را انتخاب کنید. به همین طریق شما می توانید به درستی وقت مورد نظر خود را از سفارت گرفته باشید. فقط دقت داشته باشید که تنها یک روز و ساعت مشخص را انتخاب کنید تا به دلیل گرفتن چند وقت مختلف دچار مشکل نشوید.

مدارک لازم جهت دریافت وقت سفارت پرتغال

برای گرفتن وقت از سفارت پرتغال باید مدارک زیر را آماده داشته باشید:

  • تصویر صفحه اول گذرنامه
  • عکس رنگی سه در چهار که اخیرا گرفته شده باشد
  • شماره تلفن در دسترس ، جهت هماهنگی ها و پیگیری های لازمه

 

مدارک مورد نیاز برای اخذ ویزای پرتغال

پس از اینکه موفق به اخذ وقت سفارت پرتغال شدید در مرحله ی بعدی باید مدارکی که در زیر برای شما نام برده شده است را آماده کرده و در تاریخ و ساعت مشخص شده به همراه آنها به سفارت پرتغال در تهران مراجعه فرمایید.

  • اصل شناسنامه و یک فوتوکپی از آن + ترجمه رسمی از تمامی صفحات آن
  • اصل پاسپورت و یک فوتوکپی از آن ( توجه فرمایید که پاسپورت شما تا سه ماه پس از تاریخ بازگشتتان اعتبار داشته باشد.) + ترجمه رسمی از تمامی صفحات آن
  • فرم پر شده درخواست ویزای شنگن کشور پرتغال
  • ویزاهای دریافتی شما در سه سال گذشته + گذرنامه های منقضی شده
  • یک قطعه عکس سه در چهار رنگی که جدیدا گرفته شده و پس زمینه آن سفید است
  • ترجمه رسمی انگلیسی گواهی اشتغال به کار + فیش حقوقی/ اگر شغل آزاد دارید ترجمه رسمی انگلیسی پروانه کسب
  • فهرست گردش های حساب بانکی در سه ماه گذشته به همراه ترجمه انگلیسی گواهی تمکن مالی
  • دعوتنامه رسمی (نام و مشخصات دعوت کننده، هدف از سفر شما و مدت اقامت شما به طور کامل و صحیح در آن قید شده باشد. همچنین دعوت کننده باید قید نماید که هزینه سفر شما را متقبل می شود و یا نه.)+ تصویر کارت اقامت و یا گذرنامه پرتغالی شخص دعوت کننده + فهرست گردش حساب بانکی شخص دعوت کننده
  • چنانچه سفر شما کاری بوده و شما نماینده شرکت دعوت کننده می باشید نیاز است تا اصل قرارداد نمایندگی و یک نسخه فوتوکپی از آن را داشته باشید
  • در صورتی که سفر شما تجاری است، کارت بازرگانی صادر شده توسط وزارت بازرگانی + یک فوتوکپی از آن را باید به همراه داشته باشید
  • رزرو هتل به همراه تائیدیه از آن
  • رزرو بلیط هواپیما
  • بیمه مسافرتی ( این بیمه باید هزینه های درمان حداقل تا سی هزار یورو را پوشش دهد.)
  • در صورت متاهل بودن سند ازدواج

توجه داشته باشید که مدارک کودکان زیر ۱۲ سال باید توسط والدین و یا قیم آنها تحویل سفارت داده شود. همچنین دقت کنید که در مدارک خود از منگنه و یا پانچ استفاده نکرده باشید.

هزینه ویزای کشور پرتغال

هزینه ویزای کشور پرتغال برای افرادی که بالای ۱۲ سال دارند ۶۰ یورو و برای نونهالان بین ۶ تا ۱۲ سال ۳۵ یورو برای کودکان زیر ۶ سال رایگان تعیین شده است. برای دریافت ویزای این کشور باید این هزینه مشخص شده را پرداخت نمایید. همچنین افرادی که برای تحصیل و یا اهداف تحقیقاتی به این کشور سفر می کنند و یا عضو اتحادیه اروپا می باشند معاف از پرداخت این هزینه هستند. قابل ذکر است که هزینه پرداخت شده غیرقابل برگشت می باشد.

اطلاعات تماس سفارت پرتغال در تهران

آدرس سفارت: تهران، دروس، خیابان هدایت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن تماس: ۲۲۵۸۲۷۶۰-۰۲۱

فکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸-۰۲۱

ساعت‌های کاری سفارت: روزهای یکشنبه تا پنج‌شنبه از ساعت ۹ صبح تا ۴ عصر

ساعت دریافت و تحویل مدارک برای تایید و ترجمه: روز های پنجشنبه از ساعت ۱۲ تا ۱۲:۳۰ظهر

 

جهت اخذ وقت سفارت پرتغال با شماره ۲-۰۲۱۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.