اطـلاعیه بـروزرسانی و تـخفیف هـای ویژه سـایت :
خانه / دسته‌بندی نشده / ویزای پرتغال و وقت سفارت پرتغال

ویزای پرتغال و وقت سفارت پرتغال

ویزای پرتغال

در این قسمت قصد داریم تا شما را با کشور پرتغال و چگونگی اخذ ویزای پرتغال آشنا نماییم. این کشور سرزمین کوچک و قدیمی بسیار زیبایی است که در جنوب غربی قاره اروپا واقع شده است. آب و هوای این کشور معتدل مدیترانه ای بوده که یکی از مطلوب ترین نوع آب و هوا برای زندگی محسوب می شود. غذاهای خوشمزه دریایی، طبیعت زیبا و آب هوای خوب لذت بسیاری برای شما به ارمغان خواهد آورد. از جاهای دیدنی کشور پرتغال می توان صومعه آلکوباکا، کاپلا دوس اوسوس، اسکله ریبیرا، کاخ ملی پنا، شهر بندری آویرو و غار و قوس های طبیعی Benagil را نام برد. ورزش های آبی و گلف از لذت های سفر شما به این کشور خواهد بود.  نوشیدنی مشهور لیسبون پایتخت این کشور اسپرسوی پرتغالی بوده که طعم آن فراموش نشدنی است. سبک منحصر به فرد موسیقی فادو نیز متعلق به کشور پرتغال است که در بسیاری از خیابان های این کشور به گوش می خورد و حس بسیار خوبی را به شما منتقل می کند.

ویزای پرتغال

این کشور از لحاظ اقتصادی، سیاسی و درمانی از وضعیت بسیار خوبی برخوردار است و یکی از کشور های در حال توسعه قاره اروپا به شمار می آید. کشور پرتغال دارای دانشگاه های بسیار خوبی از جمله دانشگاه لیسبون بوده که سبب شده تا افراد زیادی برای اهداف تحصیلی خود به این کشور سفر کنند. چرا که در کنار کیفیت خوب دانشگاه ها هزینه های زندگی نیز در کشور پرتغال پایین می باشد. سرمایه گذاری در پرتغال نیز به دلیل نتایج بسیار خوبی که در برخواهد داشت از دیگر دلایل سفر به این کشور است. تمامی عوامل ذکر شده سبب می شود تا بسیاری از افراد تمایل به مهاجرت به پرتغال را داشته باشند. از راه های دریافت اقامت کشور پرتغال می توان تحصیل، کار، سرمایه گذاری، ازدواج با تبعه پرتغالی و پناهندگی را نام برد.

چگونگی دریافت ویزای پرتغال

کشور پرتغال یکی از امضا کننده های پیمان نامه ی شنگن می باشد. برای ورود به این کشور باید ویزای شنگن پرتغال را داشته باشید. نخستین کاری که برای اخذ این ویزا باید انجام دهید، وقت گرفتن از سفارت این کشور در تهران است. امکان وقت گرفتن از طریق ایمیل، تلفن، حضوری و از طریق مراجعه به سایت سفارت وجود دارد. پس از وقت گرفتن باید با توجه به هدف سفر خود مدارک مورد نیاز را فراهم کرده و در تاریخ و ساعت مشخص شده برای مصاحبه و انگشت نگاری به سفارت مراجعه کنید.

مدارک مورد نیاز برای دریافت ویزای توریستی پرتغال

چنانچه سفر شما به پرتغال به قصد گردشگری و یا بازدید از اعضای خانواده و یا اقوام می باشد برای دریافت ویزای پرتغال توریستی باید مدارک زیر را فراهم آورید:

  • اصل و فوتوکپی پاسپورت ( پاسپورت شما باید دارای دو صفخه خالی و ۳ ماه اعتبار پس از تاریخ بازگشتتان باشد.)
  • شناسنامه و کارت ملی
  • فرم پر شده درخواست ویزا توریستی
  • دو قطعه عکس رنگی جدید با پس زمینه سفید
  • کپی ویزاهای شنگنی که در گذشته داشته اید
  • رزرو بلیط هواپیما
  • رزرو هتل
  • بیمه مسافرتی شنگن که حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو را پوشش دهد
  • مدارک اثبات حقوق مدنی شامل سند ازدواج و یا گواهی طلاق، گواهی و مدارک تولد فرزندان
  • نامه گردش حساب مالی + تمکن مالی طی مدت حضور در پرتغال
  • نامه اشتغال به تحصیل
  • نامه اشتغال به کار + فیش بانکی و یا در صورت داشتن شغل آزاد پروانه کسب
  • در صورت همراه بودن فرزندان در سفر به کشور پرتغال ترجمه رسمی اجازه یکی از والدین ( پدر یا مادر) به همراه مهر وزارت خارجه و دادگستری نیاز می باشد
  • مدارک ثبت نام در دانشگاه و مدارس
  • گواهی بازنشستگی

در صورت داشتن دعوت نامه، دعوت نامه باید دارای آدرس و شماره تلفن میزبان بوده و اطلاعاتی نظیر نام درخواست دهنده ، علت مسافرت، مدت اقامت در آن قید شده و حاوی امضا میزبان شما در کشور پرتغال باشد. همچنین در صورت اینکه میزبان هزینه های شما را متقبل می شود باید آن را در دعوت نامه قید نماید.

توجه فرمایید که مدارک کودکان زیر ۱۲ سال باید توسط والدین و یا قیم آنها به سفارت تحویل داده شود.

ویزای طلایی پرتغال

ویزای طلایی کشور پرتغال به سرمایه گذاران غیر اروپایی تعلق می گیرد و راهی سریع و آسان برای کسب اقامت این کشور محسوب می شود. ویزای طلایی این کشور دارای مزایای ویزای شنگن بوده و با داشتن آن قادر به سفر به ۲۶ کشور عضو شنگن می باشید. با سرمایه گذاری به مبلغ ۵۰۰ هزار یورو در املاک و مستغلات این کشور اجازه اقامت را به دست خواهید آورد. این ویزا هر دو سال یکبار قابل تجدید است. البته برای تجدید ویزا شما باید هر دو سال یکبار به مدت دو هفته در کشور پرتغال اقامت داشته باشد.

ویزای تحصیلی پرتغال

افرادی که برای ادامه تحصیل به کشور پرتغال سفر می کنند باید مدارک زیر را برای پذیرش در دانشگاه های این کشور فراهم نمایند:

  • ترجمه رسمی آخرین مدرک تحصیلی به همراه ریز نمرات
  • توصیه نامه از اساتید
  • انگیزه نامه
  • مدرک زبان انگلیسی
  • رزومه تحصیلی
  • داشتن پروپوزال برای دانشجویان دکتری
  • همچنین برای اخذ ویزا تحصیلی این کشور باید مدارک زیر را به سفارت پرتغال در تهران تحویل دهید:
  • گذرنامه امضا شده دارای اعتبار بیش از ۶ ماه
  • ترجمه رسمی اصل و فوتوکپی شناسنامه
  • گذرنامه ها و ویزاهای قدیمی
  • عکس رنگی سه در چهار با پس زمینه سفید که اخیرا گرفته شده باشد
  • نامه حساب بانکی
  • نامه عدم سوء پیشینه
  • پرینت فرم پر شده ویزای پرتغال + کد مربوطه
  • ارائه ترجمه رسمی مدارک تحصیلی و ریز نمرات
  • نامه پذیرش دانشگاه میزبان در کشور پرتغال
  • مدرک رزرو محل اقامت در کشور پرتغال
  • رزرو بلیط هواپیما
  • گواهی رسمی پزشکی
  • مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره مورد نظر دانشگاه میزبان در کشور پرتغال
  • اصل و فوتوکپی بیمه مسافرتی که حداقل ۳۰٫۰۰۰ یورو را پوشش دهد
  • پرداخت هزینه ویزا که برای افراد بالای ۱۲ سال ۳۵ یورو می باشد.

اطلاعات تماس سفارت پرتغال در تهران

آدرس ساختمان سفارت: تهران، دروس، بلوار شهرزاد، خيابان هدايت، کوچه روزبه، پلاک ۱۶

تلفن تماس: ۲۲۷۶۴۰۶۰ – ۲۲۷۶۴۰۶۱ – ۲۲۵۸۲۷۶۰ (۰۲۱)

فکس: ۲۲۵۵۲۶۶۸ (۰۲۱)

روز و ساعات کاري: يکشنبه تا پنجشنبه، ساعت ۹ صبح الي ۳ بعد از ظهر

آدرس ایمیل سفارت: teerao@mne.pt

 

 

جهت اخذ وقت سفارت پرتغال با شماره ۲-۰۲۱۶۹۰۹۶۷۰ تماس بگیرید.

درباره ی admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *